Integrationer

Axarias system erbjuder integrationer med många olika system. Vi kan hämta data så som personal och automatiskt föra in det i vår Axaria lösning. På detta sett slipper du dubbelarbete och får direkt tillgång till den senaste informationen i våra system. Kontakta oss gärna för mer infomation. Nedan ser du några exempel på integrationer.

Integrera med Fortnox

Du kan samla all personinformation i Fortnox och på detta sätt slipper du dubbelarbete. Vår Axarialösning kan automatiskt hämta personalen från Fortnox och skapa upp dessa i våra system. Givetvis så hanterar vi all data med största säkerhet och använder oss av de senaste standarderna. Från personal kan vi även skapa användare så att de direkt får tillgång till våra system.

Kostnad

Vi tillämpar individuell prissättning beroende på era behov och den situation ni befinner er er. Många av våra funktioner går att skala och anpassa så de passar er organisation. Är du nyfiken mer på priser så kan du kontakta oss så ger vi dig en offert. Vi erbjuder även ett kostnadsfritt demo. Utöver våra applikationer har vi också experter som står redo att hjälpa ert företag till nästa nivå när det kommer till HR, Ledning och dokumentationshantering. Tveka inte att kontakta oss!

Kom igång direkt med Fortnox

Om du har Fortnox så kan du komma igång direkt genom att trycka på knappen nedan. Då får du direkt ett kostnadsfritt demoupplägg. Detta fungerar endast med ett aktivt Fortnoxkonto! Vi rekommenderar dig att kontakta oss så visar vi dig gärna runt.